Kosár/Vásárlás
Az Ön kosara üres

Hatásos méregtelenítés

Beszéljünk a méregtelenítés fontosságáról

 

A méregtelenítés egy természetes folyamat szervezetünkben. Mára a helytelen életmódunk, a rossz táplálkozási szokásaink, a kevés mozgás, a sok stressz sokszor extrém többletterhelést jelent szervezetünk számára. Elhanyagoljuk belsőnk, belső méregtelenítő szerveink (vese, máj, bélrendszer) karbantartását, rendszeres tisztítását, miközben külsőnkkel rendszeresen foglalkozunk. Pedig a méregtelenítés és béltisztítás hozzájárul megszabadulni az évek alatt a szervezetünkben összegyűlt méreganyagoktól, a bélrendszert terhelő lerakódásoktól, melyek az életminőségünket negatívan befolyásolják. A táplálkozás közben elfogyasztott ízfokozók, színezékek, térfogatnövelők, egyéb adalékok, E-számok sokasága nehezen feldolgozhatók szervezetünk számára. Ezek a mérgek lerakódnak a szervezetünkben. A helytelen, rossz minőségű gyorséttermi ételek, elősütött készételek, a vitaminokban, a növényi rostokban szegény táplálkozás és a kevés mozgás következménye csak a rossz egészség lehet! Ezeket a káros anyagokat ki kell söpörni a szervezetből mégpedig minnél hamarabb.

A nem méregtelenített szervezet egészségi problémái

A méregtelenítés elmaradása többek között a következő egészségi problémákat okozhatja:

  • Fáradtság
  • Elhízás
  • Súlyfelesleg 
  • Egyéb szervi problémák
  • Elsavasodás

 

Az egészségünkre leselkedő toxikus lerakódások leggyakoribb forrásai a levegő, az élelmiszerek és az ivóvíz, mivel ezek az élethez feltétlenül szükségesek, így akaratunk ellenére is bekerülnek a szervezetünkbe. Az elmúlt néhány évtizedben negatív irányba változott az életmódunk, főleg ami az étkezési szokásainkat illeti. Sok stressz, rohanás, gyógyszerek. Ismerős?

A méreganyagok lerakódása a szervezetben sok kellemetlen tünetet és állapotot kiválthat, mint az emésztési zavarokkimerültségsúlyfeleslegpuffadáshullámzó kedélyállapot, különféle bőrproblémák, fej- és hasfájás, stb.

                                                              Méregtelenítés otthon

Naturalhelp Complex egy összetett, hatékony, 21.századi (csak egyetlen lépésből álló!) modern méregtelenítő rostörlemény, amely egyszerűen alkalmazható, a tapasztalatok alapján hatásos méregtelenítő kúra. Igazodva a mai rohanó világunkhoz, amikor is nincs idő kapszulák tömegét egymás utánra időzíteni, vagy teákat lefőzni reggelente és arra várni, hogy kihülve fogyasztható legyen. Napi szinten egyszer reggel ébredés után tetszőleges folyadékban elkeverve biztosítja a szükséges napi vitaminokat és növényi rostokat, valamint összetevői révén támogatja az egészséges bélflórát.

 

 

Vámos Erika - tv2 műsorvezető

"Ajánlom azoknak akik egyszerű de hatékony megoldást és egy működő méregtelenítő kúrát keresnek."

"Régóta odafigyelek az étkezésemre, az egészséges életmód követeként ezt nagyon fontosnak tartom. Minden odafigyelésem ellenére azonban hajlamos voltam a szorulásra és ez a probléma meghatározta a reggeleimet. Hashajtókon élni nem akartam, emiatt kerestem fel dr. Wallinger Zitát, és az általa elvégzett ESG állapotfelmérés objektíven láttatta azt, amivel küzdöttem: probléma volt az emésztésemmel, valamiért lassabb volt a bélműködésem, és ez a bélflóra egyensúlyát is felborította...."

 

Vámos Erika - TV2 műsorvezető (Erika írását itt olvashatja)

                       Parazita a szervezetben

A méreganyagok mellett fontos megemlíteni az élősködőket is. A paraziták mindenhol előfordulnak, főleg a húsokban, a mosatlan gyümölcsökben, zöldségekben, de nagy részben kutyánkról, macskánkról, egyéb a házi kedvencünktől vagy már beteg személytől is fertőzötté válhatunk. Ezek sajnos észrevétlenül lehetnek a testünkben, megbújva. Nem is gondoljuk, hogy az esetlen bélproblémák, emésztési zavarok, székrekedés mögött ők, a paraziták bújnak meg. Ne késlekedjünk megoldást találni a problémákra, hisz ismerjük Hippokratész mondását: "Halál a bélben lakozik" 

méregtelenítés béltisztítás

Összesen 32 természetes összetevő

 

 

naturalhelp_meregtelenitokura_tudtaon

 

"Évente 4 kilógramm szennyeződés halmozódik fel szervezetében? Nehézfém szennyeződés hatására elszaporodhat a candida gomba a szervezetében? Világviszonylatban Magyarországon a második legmagasabb az emésztő szervrendszeri betegségek miatti elhalálozás!"

 

 

naturalhelp meregtelenito sargaOlvasson tovább érdekes cikkeink között: 

Méregtelenítés | Béltisztítás  | Vitamin | Pre-biotikum | Növényi rostok | Beöntés vagy béltisztítás?


Rendeléshez válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot és kattintson a képre: ↴

3 doboz Complex
12880 Ft /db
3 havi mennyiség 1 fő számára
 Méregtelenítés - Természetes, hatásos és hatékony! NaturalHelp Complex méregtelenítő kúra
2 doboz Complex
13880 Ft /db
2 havi mennyiség 1 fő számára
 Méregtelenítés - Természetes, hatásos és hatékony! NaturalHelp Complex méregtelenítő kúra
1 doboz Complex
14880 Ft /db
1 havi mennyiség 1 fő számára
 Méregtelenítés - Természetes, hatásos és hatékony! NaturalHelp Complex méregtelenítő kúra
 Méregtelenítés - Természetes, hatásos és hatékony! NaturalHelp Complex méregtelenítő kúra
Pontosan mi is a NaturalHelp Complex és miért jó méregtelenítő kúra? A NaturalHelp Complex növényi rostokat és vitaminokat tartalmaz. Úgy állították össze, hogy minél egyszerűbb legyen az alkalmazása, így csak egyetlen lépésből áll, de 4 hatást vált ki:
Méregtelenítés:
 hozzájárul a szervezet méregtelenítő rendszeréhez 
Béltisztítás:
 hozzájárul a bélrendszer normális működéséhez
Vitaminok
: hozzájárul a napi szükséges vitamin és ásványi anyagok pótlásához
Prebiotikum:
 hozzájárul a bélflóra működésének egyensúlyához.
A NaturalHelp Complex egy kutatócsoport alapos vizsgálatok után állította össze az Ön számára.
 Méregtelenítés - Természetes, hatásos és hatékony! NaturalHelp Complex méregtelenítő kúra
Miért jó és kedvelt méregtelenítő és béltisztító a NaturalHelp Complex 4 az 1-ben? Mert a NaturalHelp Complex-et úgy fejlesztették ki, hogy kíméletes ám mégis hatékony legyen. Olyan növényekből áll, melyeknek ismert és az orvoslásban is használt a szervezet méregtelenítő működését segítő hatása . Csakúgy, ahogyan a rostokat is az egészséges bélműködés elengedhetetlen részeként ismerjük, különösen kedvelt rost pl. a psyllium, almapektin, melyek többek között a NaturalHelp Complexnek is fontos összetevői. Az egészséges bélműködés további fontos komponensei a prebiotikumok, melyek a bélflóra egyensúlyához elengedhetetlenek, ezért is került prebiotikum a NaturalHelp Complexbe. Tartalmazza továbbá egy felnőtt ember számára szükséges napi vitamin mennyiséget is.