Kosár/Vásárlás
Az Ön kosara üres

Emésztési zavarok, erős szagú széklet

Az ételt és italt, amit elfogyasztunk szervezetünk elkezdi emészteni. Maga az emésztés egy igen összetett folyamat, kisebb molekulákra, összetevőkre bomlik az étel és csak ezután képes felszívódni és hasznosulni, energiává alakulni szervezetünk számára. Az emésztés folyamatába beletartozik a táplálék összekeverése, az emésztőrendszeren való keresztüljutása, majd a kémiai bomlás.

Az emésztési zavarokat megelőzhetjük étrendünk és életmódunk átalakításával. A rendszerint étkezés után fellépő emésztési problémáknak több frusztráló tünetük lehet. 

Gyakori emésztési zavarok közé tartozik a

Az emésztési zavarok okai

A nem megfelelő emésztés és a renyhe bélmozgások következtében a részben megemésztett vagy megemésztetlen táplálék ráragadhat a bélfalra, ezt nevezzük salakanyagnak, mely egyre csak szaporodik, ha nem teszünk ellene.
Az emésztési zavarok okai lehetnek, lerakódott salakanyag, szennyezett vastagbél, hasznos baktériumok hiánya, illetve ezzel egyidejűleg a kártékony baktériumok és/vagy gombák elszaporodása, paraziták megjelenése, alacsony mennyiségű rostbevitel és az emésztőenzimek csökkent termelése.

Mit tehetünk emésztési zavarok ellen:

  • Együnk sokszor keveset, ezzel csökken a gyomorsavtúltengés kockázata.

  • Kerüljük a zsíros, fűszeres, csípős ételeket.

  • Igyunk kevesebb kávét, alkoholt.

  • Lefekvés előtt  2-3 órával már ne együnk.  

  • Fogyasszunk sok rostban gazdag ételt (gyümölcsöt, a bennük található pektin nem okoz emésztési zavart) és igyunk sok folyadékot.

Az emésztési zavarokat feltétlenül kezelni kell étrendváltással és rendszeres belső tisztítással, különben komolyabb egészségügyi problémákhoz is vezethetnek. Az emésztés javításának első lépése a vastagbél tisztítása, hogy megszüntessük a probléma okozóját, és helyreállítsuk az optimális bélműködést.


Az emésztőrendszer kitisztítására, tisztán tartására tegye próbára kiváló termékünket, a NaturalHelp Complexet.


Rendeléshez válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot és kattintson a képre: ↴

3 doboz Complex
12880 Ft /db
3 havi mennyiség 1 fő számára
Emésztési zavarok, erős szagú széklet | Mit tehetünk emésztési zavarok ellen?
2 doboz Complex
13880 Ft /db
2 havi mennyiség 1 fő számára
Emésztési zavarok, erős szagú széklet | Mit tehetünk emésztési zavarok ellen?
1 doboz Complex
14880 Ft /db
1 havi mennyiség 1 fő számára
Emésztési zavarok, erős szagú széklet | Mit tehetünk emésztési zavarok ellen?
Emésztési zavarok, erős szagú széklet | Mit tehetünk emésztési zavarok ellen?
Pontosan mi is a NaturalHelp Complex és miért jó méregtelenítő kúra? A NaturalHelp Complex növényi rostokat és vitaminokat tartalmaz. Úgy állították össze, hogy minél egyszerűbb legyen az alkalmazása, így csak egyetlen lépésből áll, de 4 hatást vált ki:
Méregtelenítés:
 hozzájárul a szervezet méregtelenítő rendszeréhez 
Béltisztítás:
 hozzájárul a bélrendszer normális működéséhez
Vitaminok
: hozzájárul a napi szükséges vitamin és ásványi anyagok pótlásához
Prebiotikum:
 hozzájárul a bélflóra működésének egyensúlyához.
A NaturalHelp Complex egy kutatócsoport alapos vizsgálatok után állította össze az Ön számára.
Emésztési zavarok, erős szagú széklet | Mit tehetünk emésztési zavarok ellen?
Miért jó és kedvelt méregtelenítő és béltisztító a NaturalHelp Complex 4 az 1-ben? Mert a NaturalHelp Complex-et úgy fejlesztették ki, hogy kíméletes ám mégis hatékony legyen. Olyan növényekből áll, melyeknek ismert és az orvoslásban is használt a szervezet méregtelenítő működését segítő hatása . Csakúgy, ahogyan a rostokat is az egészséges bélműködés elengedhetetlen részeként ismerjük, különösen kedvelt rost pl. a psyllium, almapektin, melyek többek között a NaturalHelp Complexnek is fontos összetevői. Az egészséges bélműködés további fontos komponensei a prebiotikumok, melyek a bélflóra egyensúlyához elengedhetetlenek, ezért is került prebiotikum a NaturalHelp Complexbe. Tartalmazza továbbá egy felnőtt ember számára szükséges napi vitamin mennyiséget is.